MG 1596

Cultuur bij Resato

We zijn van nature ingenieurs, met de ambitie en mentaliteit van een bedrijf dat wereldwijd opereert.

Onze cultuur wordt gevormd door een bruisend team van meer dan 140 collega's waaronder developers, monteurs en engineers.

Cultuur bij Resato

Elke maand verwelkomen we met open armen nieuwe pioniers die zich aansluiten bij ons avontuur richting een duurzame toekomst.

Bij Resato omarmen we vijf kernwaarden die de basis van ons bedrijf vormen: Be passionate, Team up, Yes! We can, Be ambitious en Work reliable. Deze waarden weerspiegelen onze toewijding aan excellentie, samenwerking, optimisme, ambitie en betrouwbaarheid in alles wat we doen.

Wij willen samen met jou je unieke loopbaan vorm geven op de manier die bij jou past. We moedigen je aan om je passies te volgen en jezelf te ontwikkelen met trainingen en opleidingen. Samen streven we naar persoonlijke groei en dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Bij Resato draait het niet alleen om het werk; we trekken ook buiten werktijd met elkaar op.

Resato Hydrogen Technology lasergamen

Vanuit Resato worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd zoals het kerstfeest, Sinterklaas of het zomerfeest.

Collega’s onderling organiseren sportieve initiatieven, denk hierbij aan padellen en een Strava-groep waaruit leuke competities ontstaan.

Daarnaast organiseert de personeelsvereniging verschillende uitjes en evenementen, denk aan karten, LAN Party’s.

Ook tijdens de pauzes is er genoeg te doen, zo staan er F1-race simulators, tafeltennistafels, een biljart en een dartbord. Het is hier altijd bruisend en gezellig!

We streven naar een toekomst waarin waterstof een onmisbare rol speelt in de energietransitie.

Wij willen de waterstofeconomie bevorderen door innovatieve tankoplossingen aan te bieden en de waterstofinfrastructuur uit te breiden. Het doel is een duurzame toekomst mogelijk maken waarin waterstof een onmisbare energiebron is.

We willen betrouwbare tankstations bouwen, moedigen de emissievrije mobiliteit aan en streven naar betrouwbaarheid en efficiëntie.

Ons doel is om in 2030 duizend tankstations te hebben, zodat we echt een verschil kunnen maken.

Cultuur bij Resato

Ervaar onze kernwaarden in elke interactie bij Resato

Passie, teamwork, een can-do mentaliteit, ambitie en betrouwbaarheid vormen de drijvende kracht achter alles wat we doen. Deze waarden zijn niet alleen een onderdeel van de cultuur bij Resato; ze zijn diep verweven in het DNA van ons bedrijf en vormen de kern van al onze activiteiten.

Cultuur bij Resato

Ervaar onze kernwaarden in elke interactie